Thursday, November 6, 2008

Salam memblog...

hai...

dh lame aku dgr org ckp psal blog ni..tp aku x brminat sgt..smpai la ade sorang kwn aku ni cdgkn kt aku spya wt blog...so aku pun x nk ktingalan dlm dunia i.t ni...btul tk..

aku pun x tau nk tlis pasal pe utk mule2 post aku ini..wktu aku taip blog ni pun kul 5.20 pg...smtre tngu azan subuh..(ceh...bajet alim..huhuu)...otak tgh blur lg...

biarla aku describe ckit pasal diri aku yg korg semua x knal ni..

nama aku sbnrnye othman bin awang..dlu rmai gak trkjut bile dgr nama aku..die ingat aku main2..al mklumje la..sasterwan negara kite kn nama die usman awang..hehe...kire aku ni nama aku ni famous gak r...kuikui...jgn jeles...

asal aku kemaman yg kini pesat membangun..atau dikenali juge dgn yellow town..tp kalo aku balik je kemaman ni...ade je kwn2 aku yg tmpah nk bli keropok lekor..ish2....maka dgn rela paksanya aku pun bli la...

skrg aku bljr kt ump...tk yah la aku btau ape tu um..rsenye semua org tau...alah...u yg kt gmbang tu..yg dpan highway lpt tu...ni msuk thun ke 4 aku kt cni...3 thun lpas aku ambik diploma kt cni..tp dgn x disangka2...dgn result aku yg tk berapa cemerlang tu..dpt gak aku smbg dgree kt ump ni..

aku rase tu je kut yg blh aku cite pasal aku mule2 ni..nnti kalo aku rjin update blog ni leh aku cite lg k..kpd korg yg bace blog aku ni..salam memblog dr aku..hahaha..kpd kwn aku yg sugest kt aku supaya aku jd bloger ni..time kasih byk2 sbb dh bawa aku mengenali satu lg cabang dalam alam siber...bye...

3 comments:

(¯`·.¤º°•O(añ‡Þm‡ñt)O•º¤.·´¯) said...

uit...
br ak tau nme pnuh ko...
huhu...
npe x gtau b4 ni...?

soella said...

halamak,,,dah ada orng 1st yg komen eh...

well3,,welcome to the blogsphere.
keep on writting!
serlahkan karya anda didunia sesawang.ekeke.

Red Pete said...

woi pakcik...rajin giler wat blog..hahhaa...rajin2 r menulis ek...jumep lg sem depan...muahhaa